Mijn persoonlijke verhaal in het kort

Ik ben Jolijn De Geest, 49 jaar, mama van een supertoffe tweeling van 23 en woon in Antwerpen. Na een loopbaan van meer dan 14 jaar als Office Manager nam ik de beslissing om waar ik goed in ben, aan te bieden als zelfstandig Office Professional.

In 2016 was het tijd om stil te staan bij mijn loopbaan en volgde ik een loopbaanbegeleidingstraject. Ik gooide mijn leven om en nam de beslissing te starten als freelancer.
Ik volgde een cursus InDesign om documenten op te maken voor druk, iets waar ik al lang van droomde. Ook maakte ik mijn eerste website in WordPress, die van mezelf, van UnitasProjecten dus.

Momenteel werk ik voor een 15-tal klanten aan hun administratie en doe ik de opvolging en uitvoering van verschillende projecten. Wat ik precies voor deze kmo’s en zelfstandige ondernemers opvolg kan je nalezen op mijn pagina wat doe ik.

Eigenlijk, het allerbelangrijkste is: ik hou van een open gesprek en ben steeds op zoek naar toffe mensen om mee samen te werken.

Mijn ‘uni’eke tas?

Mijn werkervaring

Productie assistente bij de VRT

Na mijn opleiding als Bachelor in de Audiovisuele Technieken aan de Erasmushogeschool in Brussel, werkte ik 3 jaar als Regie- en Productie Assistente bij Eén, de VRT dus, oa. bij De Droomfabriek en Vlaanderen Vakantieland.

Een toffe tijd, veel gezien en veel beleefd.

Nadien leerde ik de wereld van drukwerk en print kennen als Administratief bediende bij het communicatiebureau Goed voor Druk in Antwerpen.

Office manager bij Kwinta

In 2002 startte ik als Office Manager bij Kwinta, het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg in Antwerpen. Bij Kwinta worden bedrijven en organisaties die uitblinken in kwaliteit, innovatie en talent in de kijker gezet.

Ik werkte er 14 jaar, kreeg steeds meer verantwoordelijkheid en stond in voor een divers takenpakket: het office management, het ledenbeheer, de interne en externe communicatie, nieuwsbrieven, uitnodigingen, registraties, het beheer van de website en de database, de opvolging van uiteenlopende projecten, verslaggeving, enz.

Ik organiseerde evenementen en ledenactiviteiten zoals informatiesessies, coachingstrajecten, congressen en masterclasses voor 10 tot 350 deelnemers. Deze collectie van skills wil ik graag aan jou als ondernemende kmo of zelfstandige aanbieden.

Portfolio
Recensies
Contact